Arriba el I Mercat d’Estiu a Alboraia

La Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals d’Alboraia (ACEPA), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alboraia, la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, la Unió Gremial i la Diputació de València, han organitzat el I Mercat d’Estiu d’Alboraia.

L’objectiu d’aquest mercat és dinamitzar el comerç i l’artesania local, així com generar l’oportunitat de propoció de vendes i de fidelització de clients.

 

Quins dies se celebra el I Mercat d’Estiu d’Alboraia?

 

El I Mercat d’Estiu d’Alboraia se celebrarà el pròxim 29 de juny, en el Parc dels Vies situat al carrer Juli Just (entre la Orxateria Nou Bonaire i La Sucrera). L’horari d’obertura serà d’11 a 14 hores i de 17 a 21.30 hores.

 

Requisits per a participar en el I Mercat d’Estiu d’Alboraia

 

Si eres comerciant i vols participar en aquest esdeveniment, tingues en compte que el 25 de juny és la data límit per a inscriure’t. Per a això, és interessant que sàpies que existeixen una sèrie de requisits per a poder participar. Te’ls esmentem a continuació.

  • Estar donat d’alta en alguna activitat comercial diferent de la d’hostaleria.
  • Vendre i/o promocionar articles per als quals es tinga autorització, llicència, permisos i requisits exigits per la normativa.
  • Presentar pòlissa i justificant de pagament d’assegurança de Responsabilitat Civil de danys a tercers i de participació en fires i/o venda ambulant.
  • Emplenar el full d’inscripció (anexo1) i enviar-la al correu acepaalboraya@gmail.com, juntament amb la documentació sol·licitada i el justificant del pagament de la taxa corresponent.
  • Els participants podran organitzar activitats per als clients en els seus estand i exhibicions sol·licitant-ho amb antelació.

 

Altres aspectes a tindre en compte

 

La zona estarà senyalitzada i hi haurà música ambient.

  • Cada participant tindrà a la seua disposició un espai mínim de 3×3 metres i un màxim de 6×3 metres.
  • Tu mateix t’encarregaràs d’aportar el material que necessites per a realitzar la teua activitat, així com la infraestructura de mobiliari que necessites, ja siguen cadires, taules o tendals entre altres.
  • Tingues en compte que el muntatge iniciarà a les 9.30 hores i el desmuntatge serà a partir de les 21.30 hores.

Recorda que, si vols participar, hauràs d’abonar una quota d’inscripció de 15 euros per expositor. Aquesta quota hauràs de pagar-la abans del 25 de juny en el compte ES37 3159 0032 9426 3731 9829 a nom de la Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals d’Alboraia ACEPA. Per a justificar que s’haja realitzat l’ingrés, envia el justificant al correu acepaalboraya@gmail.com.

Amb compte! Si eres membre de ACEPA, tens bonificació del 100% de la quota d’inscripció.

No esperes més i apunta’t al I Mercat d’Estiu d’Alboraia!