Site icon Alboraia eres tu

Networking d’ACEPA: pròximes reunions d’Empresaris i Comerciants a Alboraia

networking alboraia

L’Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals d’Alboraia (ACEPA) ha organitzat dos jornades de networking: una a finals de febrer i l’altra a principis de març. En aquesta ocasió es tractarà el tema de la protecció de dades en el xicotet comerç.

Les xarrades aniran a càrrec del ponent Roberto Gimeno, advocat de Veris Abogados y Procuradores.

Quan són estes jornades de networking d’ACEPA?

En concret hi ha projectades 2 sessions de reunions entre comerciants i empresaris d’Alboraia. La primera serà el dimarts 28 de febrer a les 7.30 hores a l’Orxateria Noubonaire i la segona serà el proper 8 de març a les 14.15 hores al Restaurant l’Albereda.

Què fem?

Ens reunirem per a gaudir d’un desdejuni o un dinar junts i ens comptarem sobre nosaltres, en què treballem, com ho fem, què comercialitzem… D’aquesta manera ens anirem coneixent millor i podrem ampliar la nostra xarxa de contactes de manera que els puguem transformar en proveïdors, socis o clients. Al mateix temps generarem la imatge de marca dels nostres negocis, complementarem els nostres coneixements, idees i eines.

Si tens una empresa a Alboraia, Uneix-te al Networking de ACEPA i trau-li partit a aquestes reunions.

Com acudir?

Pots acudir als desdejunis o als menjars o a totes dues trobades, has de fer un Bizum al 675302136 amb l’import de la teua selecció i indicant el teu nom.

El preu per acudir a estes sessions és: 6€ desdejuni i 19€ dinar.

Pots també confirmar la teua inscripció per Whatsapp o si ho prefereixes fer una transferència amb el teu nom i la teua selecció al compte ES3731590032942637319829, enviant el justificant per Whatsapp.

¡T’esperem!

Exit mobile version