Alboraia eres tu

Sent, compra, viu

Des de l’Ajuntament d’Alboraia posem en marxa la campanya “Alboraia eres tu” per a promocionar el comerç i l’activitat econòmica del nostre poble i en la qual la teua implicació i la de tots és fonamental.

Ara més que mai, el teu poble et necessita. Per això el teu compromís és clau per a que Alboraia siga el poble del que ens sentim orgullosos.

Ajudar-nos i donar-nos suport entre tots en un moment com aquest, és vital per al nostre poble i les persones que vivim en ell.

Com pots participar en esta campanya?

Comprant i promovent el consum

Comprant i promovent el consum en Alboraia en la seua àmplia oferta de comerços, en els seus restaurants i cafeteries...

Fen-te ambaixador

Fent-te ambaixador/a d'Alboraia. On motives al teu entorn d'amics i coneguts a consumir al nostre poble. Perquè com molt bé saps, darrere de cada comerç hi ha persones. Demana el teu distintiu d'ambaixador en el teu comerç.

Participant en xarxes socials

On podràs compartir continguts, interactuar amb els teus veïns i participar en concursos on guanyaràs premis en compres de productes del comerç i serveis d'Alboraia. Cada setmana es realitzarà un sorteig d'un premi de 100€ i dos premis de 50€ en compres.

I tu, comerciant, com pots participar en esta campanya?

Dona de alta el teu comerç a la web, completant la fitxa amb tota la informació.

Comparteix el contingut que publiquem a les xarxes d’@alboraiaerestu en les teues pròpies xarxes.

Una suma de xicotetes accions pensades per a ajudar el nostre poble.

Alboraia et necessita. Perquè Alboraia eres tu.

Sent, compra i viu.

#alborayaerestu #alboraiaerestu