¡Alboraya eres tú! Siente, compra y vive

Alboraia eres tu! ♥️

Alboraia és la nostra terra, la nostra gent, la nostra llar. És per això que volem cuidar-la, estimar-la i gaudir-la com cal.

Al nostre poble tenim horta, tenim platges i tenim persones de tot tipus. Però a més a més, tenim uns comerços increïbles, i ara és el moment d’ajudar-los a tirar endavant.

Des del teu Ajuntament posem en marxa la campanya “Alboraia eres tu” per a promocionar el comerç i l’activitat econòmica del nostre poble, el cor de la nostra ciutat. Eixe és l’objectiu d’esta campanya, recolzar el xicotet comerç, l’essència d’Alboraia, i així donar-li vida.

Esta campanya tendrà una duració extensa, per tal de nodrir la xarxa de comerç del poble i fer-la créixer. Així, tindrem descomptes, concursos i moltes més activitats per apropar el xicotet comerç a les persones. La teua col·laboració és molt important.

Ara més que mai, el teu poble et necessita. Per això el teu compromís és clau per a que Alboraia siga el poble del que ens sentim orgullosos.

Ajudar-nos i donar-nos suport entre tots en un moment com aquest, és vital per al nostre poble i les persones que vivim en ell.

Alboraia eres tu
Sent, compra i viu