3 avantatges de registrar el teu comerç local a Alboraia eres tu

Tindre un comerç local sense presència en línia pot generar nombrosos inconvenients. Per evitar això, va nàixer la pàgina web Alboraia eres tu. Un lloc on trobar tots els comerços locals del poble i aporpar així a la ciutadania les dades bàsiques del comerç: horari d’obertura, productes principals, ofertes i promocions, etc.

A més, amb la presència del teu comerç local al nostre web fomentarem l’atracció i retenció de possibles clientes, així com competir amb altres comerços locals i propiciarem una comunicació més efectiva i directa amb els clients. A continuació et contem com pot beneficiar-se el teu comerç de formar part d’Alboraia eres tu.

 

3 avantatges de registrar el teu comerç local al nostre web

registra-el-teu-comerç-local-alboraia

  1. Major visibilitat: Un directori d’empreses és una plataforma en línia on els consumidors poden buscar negocis locals en una ubicació específica i trobar informació bàsica com la direcció, el número de telèfon, l’horari d’obertura, web i fins i tot ressenyes d’altres usuaris. Al estar present en un directori de comerç local com és Alboraia eres tu, augmenta la visibilitat del teu negoci i la seua presència en Internet.
  2. Augment del tràfic de clients: Al augmentar la visibilitat del teu negoci local en línia, també augmenta la possibilitat de que els clients el troben i, el que en realitat ens interessa, el visiten. A més a més, en Alboraia eres tú podràs oferir diferents promocions especials i descomptes per atraure els clients al teu comerç local.
  3. Millora del SEO: Els directoris d’empreses es consideren com a fonts d’informació confiables i autoritzats, el que significa que quan un negoci local es registra a un directori d’estes característiques és més probable que aparega en els resultats de búsqueda de Google. Això millora el posicionament SEO del seu lloc web i augmenta la seua visibilitat en línia.

 

Per tant, formar part d’Alboraia eres tu beneficiarà al teu negoci local. Només hauràs de registrar-te al portal web. Per veure com fer-ho, avisem que és una tasca molt senzilla, et compartim un tutorial que vam publicar a les xarxes socials. Clica ací i sabràs com fer-ho.

Per finalitzar, et compartim l’enllaç des d’on podràs registrar el teu comerç local al nostre directori de comerços d’Alboraia. Anima’t i no perdes aquesta oportunitat!