El veïnat d’Alboraia dona suport a les “Compres amb cor” del comerç local per Sant Valentí

Un any més, els veïns i veïnes d’Alboraia s’han bolcat en la campanya de “Compres amb cor” que ha organitzat la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Consum.

La iniciativa “Compres amb cor: enamora’t del comerç local” es va celebrar el cap de setmana de l’11 al 14 de febrer. Enguany, la regidoria ha aconseguit incorporar dues novetats importants. D’una banda, ha aconseguit la col·laboració del Taller d’Ocupació i, d’altra banda, ha fet que la campanya arribe fins a Port Saplaya i La Patacona.

El veïnat del municipi ha rebut diferents detalls de la campanya a través de 17 animadors i animadores que es recorrien tots els carrers del municipi.

Des de l’Ajuntament d’Alboraia han valorat molt positivament esta iniciativa, que ha estat possible gràcies a la implicació i col·laboració del públic. A més, el col·lectiu empresarial també ha manifestat la seua alegria per esta campanya i ha agraït a l’executiu local per fer costat al teixit comercial municipal.

“Compres amb cor: enamora’t del comerç local” ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals d’Alboraia (ACEPA), entitat que també va realitzar activitats pels 68 comerços adherits a través d’unes manyagues.

 

“Compres amb cor” forma part del projecte “Alboraia eres tu”

 

“Compres amb cor” forma part del projecte “Alboraia eres tu”, la gran campanya de promoció del comerç local que l’Ajuntament d’Alboraia va posar en marxa durant la pandèmia COVID-19 i que continua la seua labor després de 3 anys. Per a poder dur a terme l’activitat, està col·laborant també la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.