Descobreix Alboraia a través de rutes per l’horta

Alboraia és un encantador municipi situat a la província de València. Som molt coneguts per les nostres extenses hortes de xufa i, per descomptat, per la nostra deliciosa orxata. A Alboraia combinem a la perfecció la tradició agrícola amb la vida moderna. Si encara no has vingut a la nostra ciutat, és el moment que ho faces. Coneix les nostres rutes per l’Horta i passa uns dies encantadors amb els teus familiars i amics.

Rutes per l’Horta d’Alboraia

Tal com et comentàvem anteriorment, el vertader paisatge d’Alboraia és l’horta, ja que la tenim present al llarg de tot el nostre terme municipal. Les nostres terres fèrtils, el clima, el sistema de reg i l’esforç dels nostres agricultors han creat paisatges meravellosos en la nostra localitat i que podràs descobrir a través de sis rutes per l’Horta diferents.

Ruta 1: Camí de les Palmeres

Este itinerari discorre per un camí tradicional que t’endinsarà en el pausat ritme de la vida en l’horta i en què podràs imaginar com es vivia ací en un passat recent.

Ruta 2: Partida dels Desamparats

En este itinerari gaudiràs d’un agradable passeig pel barranc del Carraixet i pel nucli urbà, on és un plaer vagarejar admirant les façanes bellament decorades.

Ruta 3: Barranc del Carraixet

L’itinerari de la ruta 3 discorre per un camí en el qual et veuràs immers en un assossegat passeig entre l’horta i el Barranc del Carraixet.

Ruta 4: Camí del Gaiato

Seguint este itinerari que discorre per un camí tradicional, descobriràs la bellesa que componen els camps de l’horta, acompanyat pel rumor de l’aigua que corre per les séquies.

Ruta 5: Del Poble a l’Horta

Durant la ruta del Poble a l’Horta descobriràs els carrers més històrics del municipi, a més de l’entorn natural que embolica a Alboraia.

Ruta 6: Les Ermites

Prepara’t per a descobrir dos de les cinc ermites que té Alboraia. Durant este recorregut, passejaràs pel cor de l’horta.
Què t’han semblat estes sis rutes per l’Horta d’Alboraia? Les gaudiràs moltíssim més venint a recórrer-les. No esperes més i reserva este cap de setmana per a descobrir el nostre entorn natural!