Alboraia acull la ineludible cita gastronòmica de la Ruta de la Tapa

Alboraia acollirà entre els pròxims 11 i 14 de maig la X Edició de la Ruta de la Tapa. Es tracta d’una cita gastronòmica que tindrà lloc en els tres nuclis urbans de la localitat i en la qual participaran un total de 27 establiments hostalers adherits. Esta cita gastronòmica es combinarà amb espectacles culturals i premis.
Durant esta edició, la Ruta de la Tapa proposa una oferta gastronòmica local d’allò més variada que inclou tapes dolces i salades, elaborades amb productes de proximitat i fins i tot amb l’ingredient estrella del municipi: la xufa i l’orxata d’Alboraia.

 

Com identificar els locals que participen en la Ruta de la Tapa d’Alboraia?

 

Si vols provar les delicioses tapes que participen en este certamen, ho tens molt fàcil. Tots els locals participants estaran físicament identificats amb la banderola de la Ruta de la Tapa.

 

Què s’ofereix en la Ruta de la Tapa?

 

La Ruta de la Tapa ofereix una tapa amb beguda per 4 euros. Les begudes inclouen cinquè/canya, copa de vi, aigua i refresc.

 

Participa en el nou rascatapa i gana nombrosos premis

 

Enguany, com a novetat, es lliurarà un rascatapa a cada persona que consumeix una tapa en els locals adherits que contindrà nombrosos premis, entre ells, un viatge amb globus aerostàtic.

A més, esta iniciativa anirà abrigallada de diverses propostes culturals, com la celebració de l’espectacle itinerant “The Wolves” amb música en directe el pròxim 13 de maig, a les 19.30 hores, la representació de l’obra “Antipasti” o fins i tot la projecció d’una obra teatral el pròxim 14 de maig, a les 12.30 hores al Parque de las Vías.

 

Les tapes ‘La vidriera’, ‘Or de xufa’ i ‘Mosset de l’Horta d’Alboraia’ guanyadores d’esta edició de la Ruta de la Tapa d’Alboraia

 

En esta ocasió, han participat més de 10 establiments, entre els quals un jurat gastronòmic ha avaluat com les millors tapes les dels restaurants La Xufera amb “La Vidriera”, Akko Burger amb “Or de xufa” i Les Torres de Ciriaco amb “Mosset de l’Horta d’Alboraia” , que han quedat en el tercer, segon i primer lloc respectivament.