Plans per a gaudir de la primavera a Alboraia amb xiquets

Benvinguts a Alboraia! Esta encantadora ciutat situada a la Comunitat Valenciana és una destinació ideal per a famílies que busquen unes vacances divertides i relaxants. Ací et deixem alguns plans que pots fer amb xiquets a Alboraia.

 

Els 7 millors plans per a gaudir d’Alboraia amb nens

 

Agafa paper i bolígraf, estos plans t’encantaran.

 

Visita la platja

 

Alboraia té diverses platges belles que són perfectes per a famílies. La Platja de la Patacona és una de les més populars, amb una gran quantitat de restaurants i bars per a gaudir d’un menjar en família. També pots visitar la Platja de la Malva-rosa, que està prop del centre de València.

Gaudeix d’una bona orxata

 

L’orxata és una beguda típica de la regió feta de xufes i és molt popular a Alboraia. Pots visitar una orxateria i provar esta deliciosa beguda, acompanyada dels tradicionals fartons.

 

Passeig amb bicicleta

 

Alboraia té una àmplia xarxa de carrils bici que et permeten explorar la ciutat i els seus voltants amb bicicleta. Pots llogar bicicletes i fer un passeig en família pel Parc de l’Horta d’Alboraia.

 

Visita el Museu de l’Orxata

 

Este museu és una gran opció per a aprendre més sobre la història de l’orxata i la cultura de l’horta valenciana. Ací podràs conèixer tot el procés d’elaboració de l’orxata i degustar-la al costat d’altres productes típics de la zona.

 

Explora l’horta

 

L’horta d’Alboraia és un lloc perfecte per a fer una caminada en família i gaudir de l’aire lliure. Pots veure com es conreen els productes típics de la regió i conèixer als agricultors locals.

 

Juga al parc La Panderola

 

Este parc infantil està situat en el centre d’Alboraia i compta amb zones de jocs per a nens de totes les edats. A més, hi ha àrees de pícnic i un petit circuit de bicicletes per a nens.

 

Visita el Castell d’Alboraia

 

Este castell del segle XI es troba en el centre de la ciutat i és una gran oportunitat per a aprendre sobre la història de la regió. Ací també podràs gaudir de vistes panoràmiques del paisatge circumdant.

Estos són només alguns dels plans que pots fer amb xiquets a Alboraia.

Gaudeix de la teua estada en esta encantadora ciutat!