Juguem al Mercat Municipal

Torna Juguem al Mercat Municipal, amb una nova i millorada programació de tallers per als més menuts i menudes de la casa.

Des d’abril fins a juny, el primer dissabte de cada mes durant dos hores, els pares i mares podran fer les seues compres en el Mercat Municipal d’Alboraia amb total tranquil·litat mentres els seus fills i filles estan jugant i  passant-ho molt bé.

És la segona edició d’una campanya organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL). La seua finalitat és donar a conéixer els xiquets i xiquetes de forma divertida i dinàmica la gran diversitat de productes del Mercat Municipal alhora que es familiaritzen amb el seu entorn.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la Conselleria Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i l’Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals´d’Alboraia (ACEPA).

INFORMACIÓ DELS TALLERS

Dates de realització: Dissabtes 1 d’abril, 6 maig i 3 de juny

Horari: De 11:00 h a 13:00h

Edat: De 3 a10 anys

  1. Taller de Manipulació i modelatge de globus per a la seua transformació en qualsevol forma o  cosa que  podem imaginar.
  1. Taller de Els/as monitors/as especialitzats/as en maquillatge realitzaran dissenys de fantasia (fruites i verdures animades, personatges de TV, monstres i molt més…). Les pintures són  hipoalergéniques, no danyen la pell i són fàcils de llevar.
  1. Taller Jumping Clay fruites i verdures divertides. Els xiquets i les xiquetes participants han de dibuixar sobre paper la seua fruita favorita i després la fabriquen en forma d’imant, clauer, passador… Es fomenta el dibuix i la concentració.
  1. Endevina la fruita/verdura. Activitat amb l’objectiu que els xiquets i xiquetes participants coneguen totes les fruites i verdures.

 VINE I ENS HO PASSAREM MOLT BÉ!!