Què pots fer en Firalboraia 2023?

Del 20 al 22 d’octubre tindrà lloc en el Passeig Aragó la 7a Edició de Firalboraia, un espai inclusiu, obert i participatiu per a tota la ciutadania d’Alboraia i visitants. Hui, et comptem tots els detalls sobre este cap de setmana carregat d’entreteniment.

 

Novetats

Enguany ha augmentat el nombre de participants. En esta edició hi haurà més de 42 estands dins del sector comercial i artesanal. A més de 10 establiments d’hostaleria amb una àmplia oferta de productes i serveis.

 

Gran programa d’activitats

En esta edició, les persones podran gaudir d’un enorme programa d’activitats, des d’un circuit de karts, simuladors, tallers d’estimulació musical fins a realitat virtual.

Este programa ha sigut possible amb la participació i col·laboració de tots els comerços, empreses i entitat participants en la Fira i especialment a ACEPA, Associació de Comerciants, Empreses i Professionals d’Alboraia. A més, cal assenyalar que la Cambra Europea Francesa amb seu a la Comunitat Valenciana serà l’entitat convidada.


Què fer en Firalboraia 2023?

Durant el divendres podràs veure l’obra de teatre “Twister-Peli”, apropiada per a tots els públics, i gaudir de la signatura de llibres de “Kamikaze de Versos” en l’estand institucional, amb la presència de l’autor local, Francisco José Lozano. D’altra banda, el DJ Musicsan Events oferirà una selecció de música per a totes les persones assistents. Finalment, hi haurà una variada oferta en la zona gastronòmica.

Durant el dissabte, podràs gaudir d’una sèrie contínua d’activitats, des de futbolins i hoquei, caracterització, manicura, circuit de karts, simulador de tenis, experiència de vol en realitat virtual, tallers creatius, assessorament de bellesa, fins a degustacions per a tots els gustos. Així mateix, la diversió continuarà en la nit amb una sessió de DJ, actuacions musicals i una àmplia oferta gastronòmica disponible.

Quant a l’últim dia, trobaràs una àmplia gamma d’activitats, des de passejos en carruatge de cavalls, fins a tallers creatius i degustacions gastronòmiques. La vesprada i nit del diumenge estaran plenes d’entreteniment, amb activitats com skate i surf, hora outlet, actuacions musicals i molt més.

 

Firalboraia 2023 promet ser un esdeveniment inclusiu ple d’activitats per a tota la família. Des de l’Ajuntament d’Alboraia et convidem a acudir a l’esdeveniment i gaudir de les nombroses activitats i atraccions que s’ofereixen.