Ruta gastronòmica per Alboraia pel Dia Mundial del Turisme

Hui, 27 de setembre, és el Dia Mundial del Turisme. A Alboraia donem una gran importància a este dia. Per això, et portem una ruta gastronòmica pel municipi per a celebres esta data amb els plats típics de la nostra comunitat. Ens acompanyes?

 

Sequer Lo Blanch

Sequer Lo Blanch és un espai cultural i gastronòmic en plena horta d’Alboraia. Ací, pots gaudir dels plats típics de la nostra terra, a més de provar una increïble orxata. Tot amb música en directe!

 

La Ferradura

En este restaurant espaiós i refinat, també pots gaudir menjant amb les millors vistes del mediterrani. No et quedes sense provar els seus mariscos, sopes i paelles.

 

Casa Patacona

Este restaurant-arrosseria se situa en un entorn privilegiat, entre l’horta i la platja, el poble i la ciutat. Ofereix una àmplia oferta gastronòmica de caràcter mediterrani en un inspirador espai enfront de la mar Mediterrània. Et recomanem provar la seua especialitat, els arrossos valencians casolans.

 

La Chipirona Playa

En La Chipirona Playa pots gaudir de delicioses tapes a vint metres del mediterrani. Peixos, broquetes, arrossos… Prova els seus plats típics en la seua gran terrassa en el passeig de la platja de la Patacona.

 

Restaurante Mimar: Arrocería Mediterránea

Este restaurant se situa enfront de la mar, a la Platja de la Patacona. Compta amb productes variats i de qualitat, cuinats a foc lent i brasa. Pots gaudir de peixos i mariscos de llotja, verdures de l’horta valenciana, caldos, fumets, arrossos i rossejats.

 

Gelateria Soler

Ara toca una mica de dolç. Per a això, et recomanem la tradicional i moderna gelateria Soler. Esta porta més de quatre dècades oferint els seus famosos gelats, orxates, torrons i granissats. Trobaràs una àmplia varietat de sabors, artesans i de gran qualitat.

 

Estos són alguns dels millors llocs d’Alboraia per a celebrar el Dia Mundial del Turisme. No hi ha res millor manera d’homenatjar que degustant la nostra gastronomia. Et convidem a provar-los i què ens contes que t’ha semblat. T’esperem!