QUÈ ÉS?

Un mosset d’horta és el nom de la 8a Ruta de la Tapa, donant protagonisme a la nostra horta, un dels béns més preats de Alboraia.
 
De l’horta s’obtenen hortalisses, verdures, o llegums, rics ingredients que junt amb altres estan presents en les tapes que oferix, en esta nova edició, el nostre sector de l’hostaleria, les nostres orxateries i aquells establiments amb servei bar-cafeteria d’Alboraia.
 
De divendres a diumenge, més de quinze establiments d’Alboraia identificats amb la banderola de la Ruta de la Tapa oferiran als seus clients una tapa i una beguda per 3 €*.
 
La Ruta de la Tapa és un esdeveniment dirigit a tots els públics on cada establiment oferirà diversitat de tapes per a poder triar i degustar.
L’esdeveniment gastronòmic, és realitzarà del 24 al 26 de setembre, ambdós inclosos. En esta edició la duració és més curta i no hi ha concurs a la millor tapa, respectant en tot moment les mesures de seguretat per motius derivats de la Covid-19.
 
Esta iniciativa gastronòmica s’organitza des de l’Ajuntament a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic a fi de promocionar el comerç local i dirigit principalment a la dinamització del sector hostaler d’Alboraia.
 
Es compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, de l’Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals d’Alboraia (ACEPA), i el nostre fidel col·laborador, Makro com a proveïdor oficial. 
 
*El preu inclou: Tapa i beguda: un quint/canya, copa de vi, aigua o refresc. Altres begudes consultar a l’establiment. 

DATES I HORARI

Nucli urbà
Platges: Port Saplaya i Patacona

Del 24 al 26 de setembre

De divendres a diumenge.

Tot el dia o durant l’horari determinat. Vegeu establiment.

ESTABLIMENTS PARTICIPANTS

NUCLI URBÀ

BAR DE LOS JUBILADOS

C/ portalet, 8
643573156

HORARI RUTA TAPA: TOT EL DIA

PLATGES (PORT SAPLAYA I PATACONA)

RESTAURANTE PIZZERIA LA MORENA

HORARI RUTA TAPA: MATÍ 11h A 13h | VESPRADA 19h A 21h

MERIDIANO CERO

HORARI RUTA TAPA: MATÍ 11h A 14h | VESPRADA 19h A 21h

LA PLAYA DE MODA

AV. MARE NOSTRUM 7
652312069

HORARI RUTA TAPA: TOT EL DIA

ENTIDADES COLABORADORAS

PROVEEDOR OFICIAL:

 


Colaboradores: